Aviste KM siniri var mi

Aviste KM siniri var mi

İçindekiler

Aviste KM sınırı var mı?

Günlük araç kiralama hizmetinde kilometre kullanım hakkı günlük 500 km olmak şartı ile 7 gün ve üzeri kiralamalarda, kontrat başına 4000 km ile sınırlıdır. Aylık araç kiralama hizmetinde kilometre kullanım hakkı 3000 km ile sınırlıdır.

Yeni ehliyet alan araç kiralayabilir mi?

Üzülerek cevaplıyoruz ki maalesef stajyer ehliyet sahibi kişi araç kiralayamaz. Kiralama rehberi sayfamızdan da detaylıca yazıp belirttiğimiz gibi oto kiralama için öncelikle 2 yıl ehliyet şartı koyulmaktadır. Bunun yanında 25 yaş altı kişiler de araç kiralayamaz.

Avis kaç yıllık ehliyet istiyor?

Ekonomik ( A,B,N,F ) grupta bulunan araçları kiralayabilmek için en az 21 yaşında ve 1 yıl ehliyet sahibi olunması gerekmektedir. 19-21 yaş aralığında ve 1 yıl ehliyet sahibi olan kişiler Genç Sürücü ücreti ödeyerek ekonomik gruptan araç kiralayabilmektedir.

Araç kiralama km sınırı ne kadar?

EkonomiK Araç kategorisinde maksimum kilometre sınırı günlük 205 km, aylık 3000 km olurken, Orta sınıf ve lüks araçlarda günlük maksimum kilometre sınırı ise 200 km, aylık 3000 km dir.

Garenta günlük km sınırı var mı?

Garenta’dan Günlük Araç Kiralamada 500 Km Sınırı Var.

Yeni ehliyet ne zaman araba kiralayabilir?

Ehliyetin en az 1 sene olması lazım. 1 sene olunca fiesta , polo vb araç kiralayabilirsin. Yada genç sürücü paketi alarak ( günlük 40-50 TL civarı ) üst sınıf araçlar kiralayabilirsin. Şimdilik 1 sene beklemen gerekiyor. Genç sürücü paketlerinde 21 yaş ve minimum 1 yıl geçerli ehliyet gerekli.

Geçici ehliyet ile araç kiralanır mı?

Geçici ehliyet belgesi ile araç kiralama Geçici belge ile araç kiralarken herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Moov kaç yıllık ehliyet istiyor?

Genel kiralama koşullarımıza göre minimum 19 yaş, en az 1 yıllık, üzerinde TCKN’nin yazdığı ehliyet ve kiralayacak kişi adına kayıtlı kredi kartı gerekiyor. Bu kriterleri karşılayan herkes MOOV’layabilir.

Eski ehliyet ile araç kiralanır mı?

Ehliyet üzerinde T.C. kimlik numarası bulunması zorunludur. Yeni kimliklerle birleşik ehliyetler ile kiralama yapılamaz. Yanınızda ehliyetiniz bulunmak zorundadır.

Budget km sınırı var mı?

Garenta km sınırı var mı?

Garenta nın sahibi kim?

%100 Anadolu Grubu sermayesi ile kurulan Garenta, global bir marka olma vizyonuna sahip tek Türk araç kiralama markasıdır.

Okunma: 344