Avantajli asim internet paketi nasil iptal edilir?

Avantajli asim internet paketi nasil iptal edilir?

Nesne Avantajli asim internet paketi nasil iptal edilir? by Admin Temmuz 3, 2020 Avantajlı aşım internet paketi nasıl iptal edilir?

Avantajlı Aşım Internet Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000’e SMS gönderilerek , Avantajlı Aşım Konusma Paketi IPTAL SES ASIM yazıp 7000’e SMS gönderilerek, Avantajlı Aşım SMS Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000’e SMS gönderilerek iptal edilebilir.

Türk Telekom paket bitince durdurma nasıl yapılır?

İnternette Fatura Sürprizi Yok! Garanti paketi ile ayda 5 TL’ye internetiniz bittiğinde ek kampanya/paketiniz yoksa internet erişiminiz durur ve ek ücretlendirme yapılmaz. Üstelik ilk 3 fatura dönemi boyunca ücretsiz! GARANTILE yazıp 5555e gönderin.

Vodafone paket aşımı nasıl kapatılır?

Faturanızda limit aşımını engellemek için Yanımda İnternet Fatura Ayarları sayfasından üst limit uyarı tutarınızı belirleyebilirsiniz. Fatura ayarları sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Vodafone 250 MB internet paketi nasıl iptal edilir?

Satın aldığım paketi nasıl iptal ederim? Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması’ndan, Online Self Servis’ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi’ni ya da *7000#’i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri’nden iptal edebilirsiniz.

Durma Paketi nedir?

Limitinde durma seçeneği ayda 12,90 TL karşılığında paketin içeriği tamamen kullanıldığında limitinde durdurarak paket aşımını ve paket dışı kullanımı engeller.

Aşmayan tarife nasıl yapılır?

Ek paket seçenekleri için cep telefonunuzdan *120# tuşlayıp arama tuşuna basınız. Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır.

Türk Telekom aşmayan tarifeye nasıl geçilir?

Daha düşük internetli Aşmayan tarifelerden daha bol internetli Aşmayan tarifelere geçiş için; Aşmayan 4GB tarifesine geçiş için ASMAYAN 4GB, Aşmayan 8GB tarifesine geçiş için ASMAYAN 8GB, Aşmayan 10GB tarifesine geçiş için ASMAYAN 10GB, Aşmayan 15GB tarifesine geçiş için ASMAYAN 15GB yazılıp 5555’e SMS gönderilmesi …

Vodafone’da durma özelliği nedir?

Durma özelliği ile kullanıcının faturası kendiliğinden duruyor ve kullanıcı istemedikçe fatura tutarı aşılmıyor. Durma özelliği hediyesi, Vodafone Yanımda uygulamasından TOBi’ye ‘durma özelliği’ yazılarak aktifleştirilebiliyor.

Okunma: 344