askeri grup Nedir ?

askeri grup Nedir ?

özet

pirinç ve woodwind ve perküsyon aletleri oynayan bir grup müzisyen

genel bakış

Bir askeri grup , genellikle silahlı kuvvetler için askeri işlevler için müzik görevleri yapan bir grup personeldir. Tipik bir askeri band çoğunlukla rüzgar ve vurmalı çalgılardan oluşur. Bir orkestra şefi genellikle Bandmaster veya Müzik Direktörü unvanını taşır. Osmanlı askeri gruplarının, 13. yüzyıldan kalma, dünyanın en eski askeri bandoları olduğu düşünülmektedir.
Askeri grup, milli marşlar ve sadece kendi milletinin değil, diğerlerinin de vatansever şarkıları da dahil olmak üzere tören ve yürüyüş müziği çalabilme yeteneğine sahip olmalıdır. Askeri gruplar da askeri cenaze törenlerinde rol oynarlar.
Askeri gruplarda iki tür tarihsel gelenek vardır. Birincisi askeri alan müziğidir. Bu tür müzikler böcekleri (veya doğal trompet veya doğal boynuz gibi diğer doğal enstrümanlar), gaydaları veya beş parmakları ve neredeyse her zaman davulları (askeri varillere bakınız) içerir. Bu tür müzik, savaş alanında ve aynı zamanda eğlence için askeri birliklerde kontrol edildi. Anahtarlı trompet ya da pirinç enstrümanların saksofon ailesi gibi enstrümanların geliştirilmesinin ardından, pirinç ve ahşap rüzgarlı askeri bandın ikinci geleneği oluşturuldu.
Bazı polis güçleri, bir askeri gruba benzer işlevler sunan kendi polis gruplarına sahiptir. Orkestraya ait orkestra. Genelde 30 ila 80 kişi, bando düzenledi. Müziğin moraline ilham veren müzikte, eski zamanlardan, Fransız kral Louis XIV'ün yarattığı şey, modern pirinç bandının başlangıcıydı ve modern zamanlardan sonra, sadece tören ve rekreasyon gibi müzik çalıyordu. Japonya'da, Satsuma klanının ilk defa, Birleşik Krallık askeri bandından öğrenmesi ve Satsuma klan askeri bandosunu 1869'da örgütlemesi için Yokohama'dan geçmesi ilk kez oldu. Ardından, Donanma Alman Eckert'i devraldı, Ordunun rehberliğinde ileri performans teknikleri öğrenildi. Fransız Ru Lou ve ayrıca Japon müzik enstrümanının gelişimine katkıda bulundu.
→ İlgili ürünler Rüzgar Senfoni Orkestrası

Okunma: 343