Aragaz ne zaman baslayacak

Aragaz ne zaman baslayacak

Yönergeler Aragaz ne zaman baslayacak? by Admin Ekim 7, 2020

İçindekiler

Aragaz ne zaman başlayacak?

Hafta içi her sabah 08:00-10:00 arası, işe gidiş trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde radyo dinleyicilerini hem keyifli bir dünya turuna çıkarıp, güncel konulardan haberdar ediyor hem de yeni başlayan güne kahkahalarla hazırlıyor!

Joy Türk Hangi Kanalda?

D-Smart 647. kanaldan yayın yapmaktadır. JoyTürk 647 numarada yayın akışını sürdürmektedir. Bu kanal Türkiye’nin ilk Türkçe slow müzik radyosudur dijital yayını ile Karnaval.com’da yayın yapmaktadır!

Kadir Çöpdemir kiminle program yapıyor?

Şu zamanlarda TRT’de “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor” adlı talk-show programı yapmıştır. 13 Ağustos 2013’ten beri, Pascal Nouma ile birlikte Metro FM’de Aragaz adlı radyo programını sunmaktadırlar.

Kadir Çöpdemir ayrıldı mı?

Karnaval Media Group’ta yaşanan ayrılıklar devam ediyor. Gruba bağlı radyolarda yayın yapan iki önemli isimle yollar ayrıldı. Metro FM’de Kadir Çöpdemir ile Aragaz programını yapan Pascal Nouma ile yollar ayrıldı.

Karnaval Medya Grubu kimin?

Karnaval Media Group, Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fon şirketi Actera Group’a ait olan, Türkiye-İstanbul merkezli, mobil öncelikli, içerik bazlı, teknoloji odaklı bir medya grubudur.

Radyo Virgin kaçta?

Virgin Radio (Türkiye)

Virgin Radio Türkiye Uydu yayını Digiturk 425. kanal D-Smart 649. kanal Türksat 4A 12034 V 27500 5/6

Aragaz da Cansu kim?

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Liseden mezun olmuştur. İstanbul Beylikdüzü’nde annesi ve kızkardeşi ile birlikte oturmaktadır. Besteci Metin Özülkü dayısıdır.

Kadir Çöpdemir Metro FM den ayrıldı mı?

Karnaval Media Group’ta yaşanan ayrılıklar devam ediyor. Gruba bağlı radyolarda yayın yapan iki önemli isimle yollar ayrıldı. Metro FM’de Kadir Çöpdemir ile Aragaz programını yapan Pascal Nouma ile yollar ayrıldı. Nouma’nın ayrılmasının ardından Çöpdemir, Aragaz isimli programı tek başına yapmaya devam edecek.

Kadir Çöpdemir hangi kanalda program yapıyor?

Okunma: 319