Arac kiralamak icin Kredisi notu kac olmali?

Arac kiralamak icin Kredisi notu kac olmali?

Blog Arac kiralamak icin Kredisi notu kac olmali? by Admin Haziran 2, 2020

İçindekiler

Araç kiralamak için Kredisi notu kaç olmalı?

Kredi notu Türkiye ortalaması 1.400 puandır.Bu puanın altına düşülmesi kişilerin finansal durumunun riskli olduğunu gösterdiğinde bu sınırın ne kadar altına inilirse findeks sistemini kullanan araç kiralama firmalarından araç kiralamak zorlaşmaktadır.Eğer kredi notunuz 1.300-1.400 ve üstü seviyelerdeyse araç kiralamak …

Araba kiralama yaşı kaç?

SÜRÜCÜ BELGESİ VE YAŞ SINIRLAMALARI Araç Kiralamak için 21 yaşını doldurmuş olmanız ve en az 2 yıllık B grubu ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir.

Ne zaman araba kiralanır?

Lüks ve büyük araçlar için en az 28 yaşında olmanız gerekiyor. 18-21 yaşında olan sürücüler için bazı tedarikçilerimiz genç sürücü sigortası ile birlikte bu yaş aralığına kiralama yapabilmektedir. 18-21 Yaş aralığındaysanız ve araç kiralamak isterseniz telefonla Otorento’yu arayıp bilgi alabilirsiniz.

Kiralık Araba kimlere verilir?

Lüks ve büyük araçlar için en az 28 yaşında olmanız gerekiyor. Ekonomik, orta sınıf ya da üst sınıf bir araç kiralamak isteyenler en az 2 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Fakat lüks veya büyük araçlar için bu süre 3 yıldır. Kiralanan herhangi bir araç birden fazla kişi tarafından kullanılabilir.

Araba kiralamada teminat tutarı nedir?

Teminat Ücreti: Araç kira ücreti dışında, araç gruplarına göre belirlenmiş ve 750 TL ila 4.250 TL arasında değişiklik gösteren teminat tutarları kiralama başlangıcında kiracının şahsi kredi kartından tahsil edilmektedir.

Araç kiralamada kredi kartı şart mı?

Araç kiralama işlemlerinde Kredi Kartı verilmesi zorunludur. Kredi kartının istenmesinin nedeni gelecek trafik cezaları, karayolları geçişleri, araç uzama talepleri, araç hasar bedeli vb. durumlarda tahsilat yapılabilmesi için kredi kartı zorunludur.

Kiralık aracı başkası sürebilir mi?

Kiraladığınız aracı yalnızca sözleşme ve teslimat formunda belirtilen kişi/kişiler kullanabilir. Aracın, kiralayan şahıs dışındaki kişi/kişilerce kullanılabilmesi ilave sürücü/sürücülere ait sürücü belgesi bilgilerinin kira sözleşmesinin üzerinde gösterilmesi ve ek sürücü bedeli ödenmesi ile mümkündür.

Kiralık araçlarda MTV kim öder?

Ayrıca belirtmekte fayda var, araç kiralaması yaptığınız zaman MTV ve benzeri ödemekle yükümlü olduğunuz vergilerin tümü araç kiralaması yaptığınız şirket tarafından ödenir ki bu da özellikle şirketlerin karına olmaktadır.

Okunma: 343