Amazfit akilli bileklik telefona nasil baglanir

Amazfit akilli bileklik telefona nasil baglanir

İçindekiler

Amazfit akıllı bileklik telefona nasıl bağlanır?

not: Cep telefonunuz Android 5.0 veya iOS 10.0 veya daha üstünü çalıştırmalıdır. İlk eşleştirme: Saat ilk başlatıldığında, ekranda eşleştirme için kullanılan QR kodu görüntülenir. Telefonunuzda Zepp uygulamasını başlatın ve oturum açın ve telefonunuzu eşleştirmek için saatte görüntülenen QR kodunu tarayın.

Amazfit Neo telefona nasıl bağlanır?

Amazfit Neo, telefonunuzu Bluetooth üzerinden bulmanızı sağlar. Bu işlevi etkinleştirmek için saatinizdeki GERİ ve YUKARI tuşlarına basabilirsiniz….Telefonumu bul

Bu işlevi kullanmak için uygulamanın çalıştığından ve saatin telefona bağlı olduğundan emin olun. Telefonumu bul sayfasına gidin.

Amazfit GTR telefona nasıl bağlanır?

Cihaz Eşleştirme ve Eşleştirmeyi Kaldırma Bir cihaz, Amazfit Uygulaması açıkken bir QR kodu taranarak eşleştirilebiliyorsa, saatinizdeki QR kodunu tarayarak cihazı doğrudan eşleştirebilirsiniz. Eşleştirildikten sonra saatin genellikle yükseltilmesi gerekir. Sabırla yükseltmeyi bekleyin.

Zepp ne demek?

iOS ve Andoid cihazlarda kullanılabilen Zepp uygulamasıyla kullanıcılar sağlık ve spor aktivitelerini takip edebiliyor. Günlük rutinlerinin daha iyi hale gelmesine katkıda bulunacak verileri etkili bir şekilde yönetebiliyor. Zepp uygulaması yurt dışındaki Zepp marka ürünlerle de kullanılıyor.

Akıllı bileklik nasıl bağlanır?

Mi Bandını Akıllı Telefonla Eşleştirme Mi Fit uygulamasını açın, hesabınıza giriş yapın ve “Cihaz Eşleştirme”yi seçin, ardından devam etmek için eşleştirme talimatlarını izleyin. Mi Band titremeye başladığında ve ekranda Bluetooth eşleştirme bildirimi göründüğünde, eşleştirme işlemini tamamlamak için düğmeye basın.

Amazfit Neo akıllı saat nasıl açılır?

ürün tanıtımı Not: Güç düğmesini basılı tutarak saati açmak işe yaramazsa, saati şarj edin ve tekrar deneyin. Açma: Saat açılıncaya kadar SEÇ düğmesini yaklaşık 2 saniye basılı tutun. Onaylamak: SEÇ düğmesine basın.

Amazfit GTR için hangi uygulama?

Değişiklikle birlikte Amazfit uygulamasının yeni adı Zepp oldu.

Mi fit ZEPP life nedir?

Zepp Life aktivitenizi takip eder, uykunuzu analiz eder ve antrenmanlarınızı değerlendirir. Çok sayıda video eğitimi sizi motive eder ve daha sağlıklı, daha eğlenceli bir günlük rutin oluşturmanıza yardımcı olur.

ZEPP life nedir ne işe yarar?

Mi markası altında akıllı saat ve akıllı bileklikleri destekleyen Mi Fit uygulaması, artık uygulama desteğini Zepp Life unvanı adı altında gerçekleştirecek. Telefonunuzda veya tabletinizde bu uygulamayla karşılaştığınızda korkmayın, uygulama arayüzünü aynı kalırken değişen sadece logosu ve ismi oldu.

Amazfit Neo su geçiriyor mu?

Amazfit Neo 24 Saat Nabız 5ATM Su Geçirmez Akıllı Saat – Siyah (Yurt Dışından)

Okunma: 319