Aktivasyon etkinlestirme kilidi nasil kaldirilir?

Aktivasyon etkinlestirme kilidi nasil kaldirilir?

Katkı Aktivasyon etkinlestirme kilidi nasil kaldirilir?

İçindekiler

Aktivasyon etkinleştirme kilidi nasıl kaldırılır?

Etkinleştirme Kilidi’ni kaldırma

www.iCloud.com/find adresine gidin. Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın. En üstte, Tüm Aygıtlar’ı tıklayın. iCloud’dan kaldırmak istediğiniz aygıtı seçin. Hesaptan kaldır’ı tıklayın.

iPhone ve iPad için iCloud aktivasyon kilit kısmı nasıl kaldırılır?

Artık cihaza sahip değilseniz aktivasyon kilidini kaldırın ◉ Apple Kimliğiniz ve parolanızla oturum açın. ◉ Hesabınızla ilişkilendirilmiş cihazların bir listesini görmek için ekranın üst kısmında Tüm cihazlar’a dokunun. ◉ Aktivasyon Kilidini kaldırmak istediğiniz cihazı seçin. ◉ Temizle’ye tıklayın.

iPhone activation lock nedir?

Etkinleştirme Kilidi, kötü amaçlı kişilerin eline geçse bile aygıtınızın güvende kalmasını sağlamanıza yardımcı olabilir ve aygıtınızı kurtarma şansınızı artırabilir. Etkinleştirme Kilidi, aygıtınızı uzaktan silseniz bile izniniz olmadan bir başkasının aygıtınızı tekrar etkinleştirmesini engellemeye devam edebilir.

iPhone iCloud şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Parolanızı sıfırlamak için kendi aygıtınızı kullanma

Ayarlar’a gidin. [Adınız] > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir’e dokunun. iCloud’a giriş yaptıysanız ve bir parola etkinleştirdiyseniz aygıtınızın parolasını girmeniz istenir. Parolanızı güncellemek için ekrandaki adımları izleyin.

iPhone çalındı nasıl kilitlerim?

Kayıp Modu’nu açma veya aygıtı kilitleme

iCloud.com’da iPhone’umu Bul’da, Tüm Aygıtlar’ı tıklayın ve Kayıp Modu’na geçirmek veya kilitlemek istediğiniz aygıtı seçin. Kayıp Modu’nu veya Kilitle’yi tıklayın. Şunları göz önünde bulundurarak ekrana gelen talimatları takip edin:

iPhone umu Bul nasıl aktif edilir?

iPhone’unuzu ekleme iPhone’unuzda Ayarlar > [adınız] > Bul bölümüne gidin. Giriş yapmanız istendiğinde Apple kimliğinizi girin. Apple kimliğiniz yoksa, “Apple kimliğiniz yok mu veya onu unuttunuz mu?” bağlantısına dokunun ve ekrandaki yönergeleri izleyin. iPhone’umu Bul’a dokunun, sonra iPhone’umu Bul’u açın.

Şifresi unutulan iPhone içindekiler silinmeden nasıl açılır?

İPhone’unuzu iOS Kurulum Asistanı ile kurmanız gerekecek, devam etmek için “iTunes Yedeklemesinden Geri Yükle” yi tıklayın. Daha sonra iPhone’unuzun kilidi parola olmadan açılır. Böylece iPhone şifresini manuel olarak sıfırlayabilirsiniz.

Okunma: 318