Aksel ne demek Turkce?

Aksel ne demek Turkce?

Trend olan Aksel ne demek Turkce?

İçindekiler

Aksel ne demek Türkçe?

Bu doğrultuda Aksel ismi; Sel gibi ak” anlamında kullanılan bir ad olma özelliği taşımaktadır.

Aksel ne demek Kamerun?

Aboubakar oğluna Christian Aksel ismini verdi. Aksel Kamerun’un güneyine düşen Akonolinga bölgesinde konuşulan Kreyol dilinde Kartal anlamına geliyor.

Marsel ne demek?

Marsel isminin anlamı özellikle son günlerde merak konusudur. Marsel şanslı, güçlü anlamlarına gelir. Bu isim güneş ışığı anlamına da gelmektedir. Marsel ismi bunun yanında Özbek asıllı olan milli tenisçilerimizden birinin de ismidir.

Almira ne anlama gelir?

Almira ay tutulması sırasında ayın çevresinde gözüken kızıllık anlamına gelmektedir. Almira isminin anlamı sözlüklerde ay tutulması sırasında ayın çevresinde oluşan kızıllık olarak geçmektedir.

Aksel Türk ismi mi?

Aksel İsmi Hakkında Bilgiler Aksel isminin kökeni: Türkçe. Aksel isminin cinsiyeti: Üniseks (Kız/Erkek) İsmin renk sembolü: Pembe/Mavi. Türkiye’deki kişi sayısı: Bilinmiyor.

Aselismi kuranda geçiyor mu?

Asel ismi Kur’an’da geçmektedir. Muhammed suresinin 15. ayeti, bu sözcüğü içerir. Bu ayette cennetteki bal ırmağından bahsedilirken Asel kelimesi kullanılmaktadır.

Aren ismi ne anlama gelir?

Aren ismi, hem kız hem de erkek çocuklarında kullanılmaktadır. Aren ismi, Farsçada parlak renkteki kum tanesi anlamındadır. Bu ifade ile kastedilen kum, çöl kumudur. Ve Aren çöl ortamında yer alan en görkemli ve parlak kum tanesinin adıdır.

Marsel Türk ismi mı?

Marsel ismi, “şanslı, güçlü, güneş ışığı” anlamına geliyor. Marsel aynı zamanda Özbek asıllı Türk millî tenisçinin adı.

Almira Türk ismi midir?

Almira ismi Türkiye’de son zamanlarda sıkla tercih edilen bir isim olmuştur. Bu orijinal ismi bebeklerine koymak isteyen bireyler bu kelimenin kökenini merak etmektedirler. Bu ismin kökeninin Göktürklere kadar uzandığı bilinmektedir.

Aksel hangi cinsiyet ismi?

Kuranda Asel ne demek?

Okunma: 343