Akdeniz Üniversitesi Yetenek Sınavı Kalktı mı

Akdeniz Üniversitesi Yetenek Sınavı Kalktı mı

İçindekiler: Akdeniz Üniversitesi Yetenek Sınavı Kalktı mı? Akdeniz Üniversitesi Grafik Tasarım kaç yıllık? Akdeniz Üniversitesi kaç yıllık? Akdeniz Üniversitesi Hukuk kaç bin? Akdeniz Üniversitesinde hukuk var mı? Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açılacak? Üniversite Hukuk kaç net? Akdeniz Üniversitesi Yetenek Sınavı Kalktı mı?

Akdeniz Üniversitesi, Müzik, Resim ve Heykel gibi özel yetenek gerektiren bölümlere girişte uygulanan yetenek sınavını pandemi gerekçesiyle kaldırdı.

Akdeniz Üniversitesi Grafik Tasarım kaç yıllık?

Bölüm, yaratıcı, kendini yenileyebilen, kültürel yönü güçlü olan, soyutu somuta dönüştürebilen grafik tasarımcıları yetiştirmeyi hedeflemektedir. Dört yıl süreli programın birinci yılında temel sanat eğitimi kapsamında yer alan uygulamalı dersler dışında sanat-kültür dersleri yer almaktadır.

Akdeniz Üniversitesi kaç yıllık?

Ülkemizin köklü eğitim kurumlarından olan Akdeniz Üniversitesi'nde iki yıllık ve dört yıllık çeşitli bölümler bulunuyor.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk kaç bin?

Üniversite kampüsünüze yakın Özel Yurt Fiyatları için TıklayınızÜniversite AdıBölümTaban PuanıAKDENİZ ÜNİVERSİTESİHukuk/td>AKDENİZ ÜNİVERSİTESİDiş Hekimliği/td>AKDENİZ ÜNİVERSİTESİTurizm Rehberliği (Fakülte)/td>AKDENİZ ÜNİVERSİTESİRus Dili ve Edebiyatı/td>

Akdeniz Üniversitesinde hukuk var mı?

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi TM-2 puan türünde öğrenci almaktadır. Bölümün kontenjanı 200'dür. 2010 yılında bölüme giren son öğrencinin puanı 472'dir. ... Bu yüzden üniversitelerin başarı sıralamalarını baz almakta fayda var. 2010 yılında hukuk fakültesine giren son öğrencinin başarı sırası 10.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açılacak?

Akdeniz Üniversitesi'nin Antalya merkez kampüsü içinde bulunan fakültemiz, 3 Temmuz 1992 tarih ve 3837 sayılı yasayla (Yüksek Öğretim Kurumları Teşkilatı Hakkında Kanunun 23/a maddesi değiştirilerek) kurulmuştur.

Üniversite Hukuk kaç net?

Hukuk bölümü sıralaması 180.

Okunma: 374