Akbank chip para silinir mi?

Akbank chip para silinir mi?

Cankurtaranlar Akbank chip para silinir mi? by Admin Temmuz 4, 2020

İçindekiler

Akbank chip para silinir mi?

Axess’te artık yepyeni bir dönem başlıyor ve kazanılan chip-paralar kaybolmuyor! Kampanyalarımızı yakından takip ederek dilediğine katılabilir; chip-paraları anında kazanıp, kazandığın chip-paraları biriktirebilir ve zaman kısıtı olmaksızın biriktirdiğin chip-paralarla hayallerini gerçekleştirebilirsin.

50 TL chip para ne demek?

İlk kez Akbank’lı olanlara özel 50TL’ye varan chip-para hediye! 23 Haziran – 23 Ağustos arasında Akbank Mobil kanalıyla ilk kez Akbank müşterisi olup Akbank Kart alanlara özel, kartlarıyla yaptıkları ilk alışverişleri kadar, 50 TL’ye varan chip-para hediye.

Akbank 250 TL chip para nerede kullanılır?

Akbank’ın müşterilerine sunmuş olduğu uygulamalardan birisi ise; Axess Chip Para uygulamasıdır….Axess Chip Para Geçen Akaryakıt İstasyonları

Shell. Aygaz. Opet. BP. Petrol Ofisi.

250 chip para nasıl kullanılır?

“Chip-para ile öde” özelliğini kullanabilmek için tek yapmanız gereken Juzdan ve Akbank Mobil’de, Axess kredi kartınızın dönem içi harcamalarınızın yanında yer alan chip-para ile öde butonuna dokunmak.

Akbank chip para ne zamana kadar?

28 Mayıs – 30 Haziran 2021 arasında Akbank Mobil kanalından ilk kez Akbanklı olanlara özel, dijital kullanım özellikli Akbank Kart’ınız ile 31 Mayıs 2022’ye kadar yapacağınız her internet alışverişinize %2, aylık 100 TL’ye, toplam 1200 TL’ye varan chip-para hediye.

Akbank chip para nasıl bakılır?

Axess kartınızda biriken puanlarınızı online olarak buradan hemen öğrenebilirsiniz. Ayrıca, Akbank Axess kartta biriken Chip-para’yı kredi kartı güncel ekstresinden, Akbank Direkt İnternet şubesinden, alışveriş sırasında verilen kredi kartı slibinden ya da 444 25 25 numaralı Akbank Telefon Şubesi’nden öğrenebilirsiniz.

Akbank chip para hediyesi nedir?

​Cebe İnen Akbank Kart’tan 1200TL’ye Varan Chip-para! 01 – 31 Temmuz 2021 arasında Akbank Mobil kanalından ilk kez Akbanklı olanlara özel, dijital kullanım özellikli Akbank Kart’ınız ile 31 Mayıs 2022’ye kadar yapacağınız her internet alışverişinize %2, aylık 100 TL’ye, toplam 1200 TL’ye varan chip-para hediye.

Akbank 250 TL chip para nasıl kullanılır?

Axess kartınızda biriken Chip-para’yı kullanabilmek için alışveriş sırasında kasiyere Chip-paranızı kullanmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Kasada Akbank teknolojisiyle uyumlu pos cihazı varsa dilediğiniz tutarda Chip-parayı anında alışverişinizin ödemesi olarak kullanabiliyorsunuz.

Akbank chip para Trendyol da nasıl kullanılır?

​Akbank Kart’a özel 1 – 15 Aralık 2020 tarihleri arasında Trendyol’dan yapacağın 250 TL ve üzeri ilk alışverişinize 20 TL chip-para! Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce Axess Mobil’den veya Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayabilir veya “TRENDYOL” yazip 4566’ya SMS gönderebilirsiniz.

Okunma: 344