Air Wick Koku Makinesi zaman ayari nasil yapilir?

Air Wick Koku Makinesi zaman ayari nasil yapilir?

Yönergeler Air Wick Koku Makinesi zaman ayari nasil yapilir? by Admin Temmuz 3, 2020

İçindekiler

Air Wick Koku Makinesi zaman ayarı nasıl yapılır?

Cihazın arka kısmındaki düğmeyle koku yoğunluğunu evinizin ihtiyaçlarına gore ayarlayınız. Hafif, orta ve yoğun koku seçenekleriyle istediğiniz yoğunlukta spreyleme sağlayabilirsiniz. İlk püskürtme 15 saniye sonra gelecektir. Cihazı yüzünüzden her zaman uzak tutunuz.

Airwick nasıl kullanılır?

AIR WICK OTOMATİK ODA KOKUSU NASIL KULLANILIR?

Air Wick Oda Kokusu makinenizi iki ucundan tutup çevirerek açın ve iki parçaya ayırın. Air Wick yedek spreyin kapağını çıkartın ve oda kokusu makinesinin içine yerleştirin. Yerleştirdikten sonra makinenin üst parçasını üzerine takıp tık sesini duyana kadar çevirin.

Air Wick Essential Mist otomatik hava tazeleyici nasıl kullanılır?

45 Güne kadar Etkilidir.

Cihazın dış kapağını için yukarı doğru itin. Üç adet pili yerleştirin . Yedek şişenin kapağını çıkarın ve şişeyi cihazın içine “klik” sesi duyulana dek yukarı doğru iterek yerleştirin. Cihazın dış kapağını tekrar kapatın. Cihazı çalıştırın (mavi ışık yanar) yoğunluk ayarını seçin. Air Wick Mango Turunç Nasıl Kullanılır?

Air Wick’i evinizde veya iş yerinizde, oturma odasından tuvalete kadar dilediğiniz yaşam alanında kullanabilirsiniz. Ürünün etkisi ve kalıcılığı açık havada çok çabuk azalacağı için açık havada kullanılması tavsiye edilmez.

Air Wick Essential Mist kapağı nasıl açılır?

KS

Cihazın dış kapağını için yukarı doğru itin. Üç adet pili yerleştirin . Yedek şişenin kapağını çıkarın ve şişeyi cihazın içine “klik” sesi duyulana dek yukarı doğru iterek yerleştirin. Cihazın dış kapağını tekrar kapatın. Cihazı çalıştırın (mavi ışık yanar) yoğunluk ayarını seçin.

Oda parfümü nasıl kullanılır?

Çubukları kokuya direkt koyarsanız kokunun ortama yayılması gecikir. Çubukların bir tarafı ile kokuyu karıştırın ve yarım saat kadar bekleyin. Daha sonra çubuğu ters çevirerek diğer tarafı koyun. Bu sayede kapalı mekana hemen koku dağılımı başlar.

Okunma: 347