1 metrekareye ne kadar epoksi gider

1 metrekareye ne kadar epoksi gider

Popüler 1 metrekareye ne kadar epoksi gider? by Admin Ağustos 25, 2020

İçindekiler

1 metrekareye ne kadar epoksi gider?

Ofis, konut, gibi sadece yaya trafiğinin olduğu çalışma veya yaşam alanlarındaki rulo ile sürme tekniği ile yapılan epoksi yer boyama çalışmalarında takribi 1 metrekareye 0500 – 0600 kg/m2 epoksi reçine gider.

Epoksi zemin kaplama kaç gün sürer?

Uygulama aşamaları epoksi portakal gibi olup, yapım aşamasında usta tarafından farklı aletler kullanıldığından diğer uygulamalara nazaran bir kaç gün fazla sürebilir. yani yapılışı 4- 5 gün sürebilir.

1 kova epoksi kaç m2 yer yapar?

Özetlemek Gerekirse 1 kg epoksi boya ile sürme 3 m2 – portakal desen 2 m2 – multilayer düz sistem 2 m2 yer yapar.

Epoksi pahalı mi?

Epoksi Çok Pahalıdır! Epoksi, hem uygun maliyetli hem de uzun ömürlü bir uygulamadır. Pahalı onarım ve bakım gerektiren diğer döşeme seçenekleriyle karşılaştırıldığında, epoksiye yatırım yapmak dayanıklılığı ve kolay bakımı ile size karşılığını verecektir.

Epoksi m2 ne kadar?

Epoksi Zemin Kaplama m2 Fiyatları kaplama sistemine göre 50 TL den başlayıp 90 TL ve 130 TL ye kadar değişkenlik göstermekte bu kaplama sistem olarak boya ise 45 TL den Başlayıp 65 TLye kadare çıkmakta.

Zbs zemin boyası kaç metrekare boyar?

0,300 – 0,400 g/m² (20 kg’lık 1 kova çift katta, ortalama 60-70 m2’lik alan uygular.)

Epoksi kullanışlı mı?

Epoksi boya nem tutmaz ve antibakteriyeldir. Nem ve rutubeti tutmadığı için küf oluşması gibi bir derdiniz olmaz. Aynı zamanda tozların havaya kalkmasına engel olarak, toz akarları nedeniyle oluşan alerjilerin de önüne geçilmesini sağlar.

Epoksi sağlam mı?

İhtiyaçlara geniş çeşidi ile cevap verebilen bir madde olmasından dolayı zemin kaplama uygulamalarında yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. Özellikle endüstriyel alanlarda çokça karşımıza çıkan epoksi reçine fiziksel ve kimyasal etkilere karşı en dayanıklı maddedir.

20 kg zemin boyası kaç m2 boyar?

Tam kesin bir sonuç söylemek imkansızdır. Epoksi zemin boyama sisteminde kullanılan 20 kg set halinde QORAX 460 ürünümüz yaklaşık 70 m2 yer boyar.

Zbs zemin boyası 20 kg kaç metrekare?

Okunma: 378